contactlenzen

heino-optiek_slider-contactlenzen

Het dragen van contactlenzen is erg populair. In het verleden droegen mensen of een bril of contactlenzen. Tegenwoordig wordt het dragen van contactlenzen heel veel afgewisseld met het dragen van een bril.

Dit komt omdat er tegenwoordig veel meer systemen zijn met betrekking tot het dragen van contactlenzen. Bijvoorbeeld daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Heb je een luie dag draag je de bril, ga je stappen doe je je lenzen in. Met deze systemen is het dragen van lenzen ook veel goedkoper geworden.

Marijke past alle soorten lenzen aan: – daglenzen – weeklenzen – maandlenzen – half jaar systemen – nacht lenzen – harde lenzen Voor het aanpassen van lenzen moet een afspraak worden gemaakt. Lenzen zijn een uitstekende oogbescherming tegen straling. Als u bijvoorbeeld op een computer werkt, hebben uw ogen bescherming nodig. Contactlenzen zijn ontworpen om uw gezichtsvermogen vele jaren te beschermen. Dit kan op alle werkdagen.

Marijke kan advies geven over welke lenzen voor u het meest geschikt zijn. Heeft u in het verleden al eens lenzen geprobeerd? Tegenwoordig worden de lenzen van totaal nieuwe materialen gemaakt waarbij comfort en helder zicht de belangrijkste verbeterpunten zijn.

heino-optiek_contactlenzen-2
heino-optiek_contactlenzen-1